Pandan röyhkeydellä ei rajaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pandakarhujen rauhoitusalueella Kiinassa oli meneillään ruokailuhetki. Vieraat kuvasivat ilahduttavaa tilannetta videolle ja heidän yllätyksekseen herkutteluhetki sai huvittavan käänteen. Yksi pandoista nimittäin osoittautui varsinaiseksi röyhkimykseksi.

Pandat istuivat yhdessä bambujen ympäröimänä ja ruokaa riitti yllin kyllin kaikille. Yksi pandoista oli kuitenkin sitä mieltä, että se bambu mitä kaveri söi oli houkuttelevampi kuin ympärillä oleva ruoka. Panda tarttui itsekkäästi toisen karhun bambuun ja alkoi syödä sitä.

Hetken kuluttua panda toisti saman ja tällä kertaa se vei bambun käytönnössä toisen karhun suusta. Onneksi pandat ovat leppoisia luonteeltaan eikä ruoasta syntynyt riitaa. Videolle taltioitunut tilanne on huvittavaa seurattavaa.