Daphne Joyn kurvit eivät jääneet miehiltä huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti faninsa taannoin perin pohjin, kun hän paljasti olevansa toisenkin lapsen isä. Tuolloin Fifty julkaisi verkossa valokuvia salatusta yksivuotiaasta pojastaan Sire Jakcsonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkis.

Splash
Splash

Parhaillaan Daphne Joy lomailee Las Vegasissa tyttöystäviensä kanssa. Siellä hänet kuvattiin eilen pulikoimassa hotellinsa uima-altaassa. Muodokas kaunotar osoitti jälleen vartalonsa olevan kurvikas kuin tiimalasi.

Daphne Joy ja 50 Cent seurustelivat aikoinaan jonkin aikaa. Valokuvissa isä ja poika poseerasivat edellä mainituissa kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten supertähti ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan.

Splash
Splash
Splash
Splash