Dildo sopii kaikille naisille: ”Taipuu myös sivusuunnassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MysteryVibe-niminen seksileluihin erikoistunut yritys on asettanut itselleen todella kunnianhimoisen tavoitteen. He aikovat tyydyttää jokaisen naisen seksuaaliset tarpeet ja mieltymykset vain yhden värisevän hieromasauvan avulla. Videolla esitellään naisille suunnattu Crescendo-niminen sauva.

Sauva taipuu moneen suuntaan, joten sen tulisi olla sopiva kaikille naisille. Vibraattori taipuu sivusuunnassa, sen saa kaarevaksi päästä ja vibraattori pystyy taipumaan jopa aaltomaiseen muotoon.

Vibraattorissa on koko pituudeltaan useita eri niveliä, joista se taipuu. Kaikissa nivelissä on myös oma pisteensä, joka värisee. Värinää saa säädeltyä eri voimakkuuksille eri kohdista koko vibraattorin pituudelta, ja valmiita ohjelmia pystyy tallentamaan halutessaan puhelinsovelluksen avulla seuraavaa kertaa helpottaakseen.