Gwyneth Paltrow pokasi televisiotuottajan jo vuosi sitten?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow’lla huhutaan olevan säpinää ohjaaja-tuottaja Brad Falchukin kanssa. Glee ja American Horror Story -televisio-ohjelmien luojana tunnettu Falchuk tutustui näyttelijättäreen heidän työskennellessään yhdessä Glee-sarjassa.

Parilla on huhuttu olevan erinomainen kemia keskenään ja vaikuttaisi nyt siltä, että pari on virallisesti yhdessä. UsWeekly-lehden mukaan Gwyneth ja Brad nähtiin losangelesilaisessa yökerhossa hempeilemässä julkisesti ja kaunotar esitteli miehen ystävilleen poikaystävänään.

Lähipiirin mukaan pari on onnistunut pitämään matalaa profiilia suhteestaan, eikä kumpikaan ole kommentoinut romanssiaan julkisesti. People-lehden mukaan Brad ja Gwyneth ovat tapailleet toisiaan jo vuoden. Paljastukset ovat vahvistaneet epäilykset Chris Martinin ja Gwyneth Paltrow’n yhteenpaluusta virheellisiksi, sillä he ovat läheisiä ystäviä. Paltrow näyttäisi löytäneen uuden rakkauden Falchukista.