Lapset panivat äidin valheenpaljastimeen: ”Oletko kokeillut ryhmäseksiä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten ja vanhempien välit ovat harvoin normaalissa tilanteessa niin läheiset, että he voivat kertoa toisilleen kaikki intiimeimmätkin kokemuksensa. Jos toinen osapuoli kytketään kuitenkin kiinni valheenpaljastimeen, muuttuu tilanne merkittävästi. Nyt tällaista on kokeiltu nettivideolla.

Videolla nähdään kuinka perheiden lapset ovat kerrankin päässeet kuulustelijan asemaan, kun äiti on puolestaan kiinni valheenpaljastimessa. Luvassa on melkoinen kysymyspatteristo, joihin oikea vastaus tulee joko äidin suusta tai valheenpaljastimesta. Lapset tiedustelevat tilaisuuden tullen äideiltä muun muassa näiden huume- ja seksikokemuksista sekä kysyvät suoraan olisiko äiti toivonut lapsensa olevan toista sukupuolta.