Nainen sai kaksoset – molemmilla eri isä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Jerseysta kotoisin oleva nainen on tehnyt isot uutisotsikot synnyttämällä kaksoset, joilla kummallakin on eri isät. Tämä mahdottomalta kuulostava yhtälö on totta joka 13.000 isyystestin kohdalla kaksosten ollessa kyseessä.

The New York Times -lehti kertoo naisen hakeneen elatusapua kaksosilleen mieheltä, jonka kertoi olevan kaksosten isä. Myönnettyään oikeuskäsittelyn aikana harrastaneensa seksiä viikon sisällä hedelmöittymisajankohdasta myös toisen miehen kanssa, oikeus määräsi tehtäväksi isyystestin. Isyystestistä kävi ilmi, että mies oli vain toisen lapsen isä, jolloin naisen toinen rakastaja oli siittänyt kaksosista toisen.

Näin ollen miehen tulikin maksaa vain toisesta lapsesta elatusapua. Lenox Hill Hospital -nimisen sairaalan gynekologi Jennifer Wu kertoi tällaisten tapausten olevan todella harvinaisia, mutta yleistyneen naisten useiden eri seksipartnereiden johdosta. Samaa ilmiötä näkyy myös hedelmöityksissä, joissa käytetään usean eri miehen spermaa raskauden mahdollisuuden maksimoimiseksi.