Ninan nakukuvassa tärkeä opetus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sports Illustrated ja Victoria’s Secret -mallina tunnettu Nina Agdal on julkaissut lomansa jälkeisiä kuvia Instagramissa. Neitokainen esitteli faneilleen puolialastonta vartaloaan kuvassa, jossa hänen ihonsa oli alkanut kesiä auringossa palamisen seurauksena.

Tähtönen muistutti fanejaan käyttämään aurinkorasvaa, jotta he välttyisivät samanlaiselta kohtalolta. Kaunotar oli onnistunut palamaan rintojensa alapuolelta ja sen seurauksena iho oli kärsinyt.

Paljastelevien kuvien julkaiseminen ei ole 23-vuotiaalle neitokaiselle uusi juttu. Daily Mail -lehden mukaan tähtönen julkaisee useasti otoksia, joissa hän esiintyy yläosattomissa. Ninan upea vartalo pääsee kuvissa oikeuksiinsa eikä hänellä ole syytä peitellä mitään. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Nina on myöntänyt, että hän viihtyy kotona ilkosillaan ja alastomuus ei ujostuta häntä ja se näkyy myös hänen kuvissaan.

Missing Anguilla right about now @olsonfoto @carrielamarca @riadazar9

Kuva, jonka Nina Agdal (@ninaagdal) julkaisi

Wear sunscreen kids

Kuva, jonka Nina Agdal (@ninaagdal) julkaisi