One Direction -tähdet avoimessa Twitter-sodassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Zayn Malik jätti One Direction -poikabändin maaliskuussa rakentaakseen omaa uraansa. Malik on sittemmin aloittanut yhteistyön Naughty Boy -nimisen huipputuottajan kanssa, mutta Malikin poikabändiaikana kerätyt fanit ovat kääntämässä poplaulajalle selkäänsä.

Zayn Malik on käynyt kiivasta sanaharkkaa Twitterissä ex-bänditoverinsa Louis Tomlinsonin kanssa. One Directionin fanit, jotka ovat aiemmin tukeneet Malikin päätöstä lähteä soolouralle, ovat alkaneet perääntymään riidan vuoksi. Fanit ovat ottaneet tiukasti Tomlinsonin puolen ja Malikin seuraajat Twitterissä ovat lähteneet räjähdysmäiseen laskuun.

Tomlinsonia puolustaakseen fanit ovat saaneet nostettua Twitterissä melko korkealle aihetunnisteen TomlinsonSlaysAgain, jonka alla he kommentoivat Malikin sanomisia ja tekemisiä tiukkaan sävyyn. Fanimäärien laskujohteisuudesta huolimatta Malikilla on yhä 14,5 miljoonaa seuraajaa Twitterissä, joten mies voi olla toistaiseksi vielä huoleti ja keskittyä soolouransa käynnistämiseen.