StaraTV: Ti-Ti Nallen talossa uutuuksia kesäksi

Matkailu StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesäinen Suomi pitää sisällään lukemattomia mielenkiintoisia ja hauskoja turistikohteita, jotka eivät vielä toistaiseksi lukeudu kuitenkaan maan vilkkaimpiin kohteisiin. Yksi maan suosituimmista lasten matkakohteista on Ikaalisten Kylpylän kupeessa sijaitseva Ti-Ti Nallen talo. Stara selvitti mitä nalleperheen puuhataloon kuuluu tänä kesänä.

Stara
Stara

15. kesäänsä parhaillaan valmistautuva Ti-Ti Nallen talo on koko nalleperheen luojan, Riitta Korpelan, luomus. Hän kertoi Staralle mitä uutta nalletalossa tänä kesänä tullaan näkemään ja paljasti millä teemalla seuraava – poikkeuksetta jo etukäteen loppuunmyyty – kiertue tehdään.

Jokaisen lapsen tuntemat satuhahmot asustavat talossa, josta löytyy kymmenkunta erilaista puuhahuonetta puuverstaasta palokunnan huoneeseen ja maalaushuoneesta keittiöön ja kauppaan. Kaikissa huoneissa lapset pääsevät itse puuhastelemaan ja käyttämään vilkasta mielikuvitusta.