Upea vekotin pikkuiselle – taaperotrampoliini!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsille on olemassa erilaisia leluja, joiden avulla niiden lihaksia ja mieltä kehitetään. Taaperokärry on yksi hyvä apuväline pikkuisille kävelemisen harjoitteluun, mutta se saanee kohta kilpailijan hauskasta trampoliinista.

YouTube-videolla vanhemmat ovat kuvanneet vauvaansa, joka on nostettu pienen trampoliinin päälle. Vauva tajuaa heti jutun juonen ja alkaa innoissaan hyppimään. Vauva kikattelee suloisesti pomppiessaan huimaa vauhtia trampoliinilla kiertäen samalla itsensä ympäri.

Laitteessa on kaide, johon isä houkuttelee poikaansa tarttumaan. Poika yrittää tarrata siihen ollessaan ilmassa, mutta nousee sitten rauhallisemmin ylös seisomaan pitäen kaiteesta kiinni. Hyppiminen ja pomppiminen on varmasti pikkuiselle kehittävää ja hyvää ajanvietettä sen lisäksi, että se näyttäisi olevan myös todella hauskaa lapsen mielestä.