102-vuotissynttäreille hulvaton käänne – mummolta hampaat suusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen kuvajournalisti Lynsey Addario oli puhelimensa kanssa kuvaamassa juuri oikealla hetkellä saadessaan hulvattoman tilanteen nauhalle. Hän kuvasi 102 vuotta täyttävää isoäitiään, joka puhalsi syntymäpäiväkakun kolme kynttilää sammuksiin.

Kynttilöiden puhaltaminen ei sujunut hyvätuuliselta isoäidiltä aivan odotetusti. Kynttilöiden sammumiseen puhaltaminen sai yllättävän käänteen, kun vanhus sylkäisikin vahingossa tekohampaat ulos suustaan. Huumorintajuiselta isoäidiltä ei onneksi nauru loppunut.

Isoäiti kertoi lapsenlapselleen vielä arvokkaan salaisuuden pitkään ikään. Hän kehotti naista syömään hyvää ja terveellistä ruokaa ja välttämään kaikkea, mikä myydään purkissa. Tätä neuvoa noudattaen iloinen vanhus on saavuttanut arvostettavan 102 vuoden iän.