Devin Brugman peittoaa anorektiset mallit mennen tullen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman on noteerattu kesän aikana useita kertoja bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta. Parhaillaan hän lomailee Miamissa.

Splash
Splash

Muodokas Devin kuvattiin nyt vaaleanruskeissa bikineissä Miami Beachin rantavedestä, jossa hän käväisi viilentymässä auringonoton välillä.

Taannoin Devin Brugman oli kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash