iPhone räjähti 12-vuotiaan taskussa – sai toisen asteen palovammat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa mies sai jalkaansa kolmannen asteen palovammat iPhonen räjähtäessä hänen housujensa taskussa. Nyt samanlainen onnettomuus on käynyt 12-vuotiaalle tytölle koulumatkalla.

Daily Mail -lehden mukaan 12-vuotias Alexis Rolon oli kuullut jonkin rasahtelevan taskussaan, kun hän oli ollut kävelemässä kouluun. Hän oli nähnyt savun tulevan hänen housujensa takataskusta, jossa tyttö piti iPhone 5c -älypuhelintaan. Savua seurasi pian polttava kipu tytön pakarassa.

Kun tyttö pääsi kouluun, hän suuntasi suoraan terveydenhoitajan puheille. Terveydenhoitaja soitti tytön äitille, ja tyttö kuljetettiin myöhemmin sairaalaan. Rolon oli saanut toisen asteen palovammat pakaraansa puhelimen kuorien sulaessa housujen takataskun läpi ihoon.

Puhelin oli ostettu tytölle 2014 vuoden marraskuussa, joten se oli vasta noin puoli vuotta vanha ja sen olisi pitänyt toimia normaalisti vielä kauan. Taskussa räjähtäneitä iPhone-älypuhelimia on ollut median otsikoissa aiemminkin, mutta Apple ei ole vielä toistaiseksi kommentoinut tätä tapausta.