Vahtikoira jää toiseksi – ninjakissa pitää tunkeilijat loitolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat ovat melko reviiritietoisia eivätkä epäröidä hyökätä epämiellyttävän tai uhkaavan tunkeilijan kimppuun. Nyt videolla nähdään, miten perheen lemmikki antoi naapurin kissalle kyytiä.

YouTubeen julkaistulla videolla nähdään turvakameran tallentama tilanne, jossa perheen pihan poikki kävelee vieras kissa. Perheen oma kissa on ilmeisesti tutkinut tilannetta sisältä ikkunan takaa eikä ole ollut mielissään. Kissa päättää hyökätä ohikulkijan kimppuun ja näyttää sille kaapin paikan.

Perheen kissa hyökkää ikkunan takaa sellaisella voimalla, että se vie ikkunaruudun mukanaan syöksyessään siitä läpi. Video ei kerro, miten kissojen kävi, mutta luultavasti pihan poikki kulkeva kissa keksii jatkossa toisen reitin.