Olivia Culpo on edelleen huippuseksikäs viettelijätär

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin nykyisin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin kaksi vuotta sitten Miss USA Olivia Culpo. Voittonsa jälkeen universumin virallisesti kaunein on viettänyt hieman hiljaiseloa otsikoista ja julkkisjuhlista.

Splash
Splash

Sittemmin Olivia on nähty muutamia kertoja julkisuudessa poikaystävänsä Nick Jonasin kanssa. Eilen julkkispari kuvattiin saapumassa ravintolaan West Hollywoodisssa. Olivia osoitti samalla olevansa edelleen huippuseksikäs kaunotar.

22-vuotias Olivia Culpo oli ensimmäinen amerikkalainen Miss Universum sen jälkeen, kun Brook Lee voitti tittelin vuonna 1997. Musiikillisesta perheestä tuleva Olivia Culpo esitteli Miss USA -kilpailussa erityistaitojaan sellistinä.

Splash
Splash
Splash
Splash