90-vuotias sairaanhoitaja jo 70 vuotta alalla – edelleen töissä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla aloilla kutsumus kyseistä ammattia kohtaan on välttämättömyys. Eräs 90-vuotias nainen teki oikean valinnan alkaessaan sairaanhoitajaksi 70 vuotta sitten, eikä ole katunut päätöstä päivääkään sen jälkeen.

Florence Rigney on työskennellyt sairaanhoitajana jo lähes seitsemän vuosikymmentä. Martie Schultz julkaisi hyväntuulisen videon Rigneystä, kun hänen kollegansa yllättivät naisen työpaikalla hänen 90-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi tiaralla ja kukkakimpulla. Rigney ei voinut uskoa olevansa jo 90-vuotias ja kiitti kaikkia työkavereitaan siitä, että he ovat jaksaneet häntä kaikki nämä vuodet.

Florence Rigney on vanhin sairaanhoitoalalla työskentelevä ihminen. Rigney ei kuitenkaan ole enää täysipäiväisesti töissä vaan tekee kaksi päivää viikosta töitä sairaalassa. Rigney hoitaa sairaalassa avustavia tehtäviä kuten leikkaussalin valmistelua ja pitää muut työntekijät aisoissa.