Amber Rose ja Wiz Khalifa palasivat yhteen? Seksiä yhä myös muiden kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ensi kesänä Blockfesteille Tampereelle saapuva räppäri Wiz Khalifa ja mallikaunotar Amber Rose ovat ilmoittaneet lämmittelevänsä suhdettaan uudelleen. Pariskunta haki avioeroa viime vuonna pettämishuhujen saattelemana. Ero sai katkeran alun ja molemmat sättivät toisiaan julkisesti.

Kiivas suhde on alkanut kuitenkin jälleen lämmetä ja molemmat osapuolet ovat myöntäneet rakastavansa edelleen toisiaan. Daily Mail -lehden mukaan pari on alkanut tapailla toisiaan ja he haluavat keskittyä väliensä korjaamiseen ja yhteisestä lapsestaan huolehtimiseen.

Amber Rose kertoi, että he eivät ole vielä virallisesti parisuhteessa vaan he aikovat tapailla myös muita ihmisiä. Amber kuitenkin pitää suhteen virallistamista tulevaisuudessa mahdollisena, sillä räppäri on hänen elämänsä rakkaus. Jää nähtäväksi onnistuuko pari pitämään räiskyvän suhteensa tasapainossa.