Apina sai käsiinsä kamman – odottamaton riemu repesi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ohiolaisen lemmikinomistajan kodissa asuu pieni hoidokki nimeltä Angel. Sen lisäksi, että Angel on utelias ja leikkisä apina, on se myös huvittavalla tavalla musikaalinen. Apinan erikoinen musisointi on viihdyttänyt lemmikinomistajaa, vaikkakin kaikki hänen hiuskampansa ovat aina kateissa.

Angel-apina nimittäin musisoi raaputtamalla omistajansa kampoja. Apina selvästi pitää äänestä, joka kammasta lähtee ja se tuntuu varmasti myös sen sormissa hassulta. Omistaja on kuvannut apinan touhuilusta hauskan videon, jossa pikkuapina pyörittelee kampoja käsissään.

Välillä Angel syyllistyi myös kampojen maistamiseen. Omistaja joutui ajoittain erikseen muistuttamaan apinaa siitä, että kammat eivät ole syötäviä. Toistaiseksi Angelin täytynee tyytyä kampojen ”soittamiseen”, sillä mikäli omistaja ostaisi sille oikean instrumentin, soittaisi se varmasti sitä aamusta iltaan.

Olin ehtiny kirjottaa tän ennen kun huomasin sun sähköpostin tosta Newsflaresta. Etsin siis käsiini alkuperäisen Youtube-käyttäjän videon. Toki tässä lukee, että oikeudet on Newsflarella MUTTA ehkä tän voi tässä tapauksessa käyttää kun video on yksittäisen käyttäjän omalla tilillä?