Kaksivuotias näytti lumilautailun mallia – tekisitkö perässä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset aloittavat erilaiset harrastukset jo pienestä pitäen. Suosittu talvilaji on laskettelu, ja mäessä näkeekin usein jo hyvin pieniä lumilautailijoiden alkuja. Nyt lumilautailun ammattilaiset näyttävät, miten hurjaa menoa heillä on rinteessä pienten tyttäriensä kanssa.

Wave Rave Snowboard Shop on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa lumilautailun ammattilaiset Steve Klassan ja Bob Carlson ovat mäessä tyttäriensä kanssa. Kaksivuotias Kinsley ja neljävuotias Emma rakastavat lumilautailua ja laskettelua. Videolla he kiitävät rinnettä alas miesten lumilautojen päällä.

Klassan ja Carlson pitävät tyttäriään jalkojensa välissä, harteillaan ja käsivarsillaan laskiessaan mäkeä lumilaudalla alas. Meno näyttää melko hurjalta miesten tehdessä erilaisia temppuja niin, että pitävät tyttäristään kiinni. Tyttäret näyttävät nauttivan kovasta vauhdista, mutta tätä ei kannata ihan aloittelijana testata.