Rakastavaiset syntyneet samassa sairaalassa samaan aikaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki eivät usko kohtaloon tai rakkauteen ensisilmäyksellä, mutta David McDermottin ja Sophie Colesin tarina kuulostaa täysin kohtalon sanelemalta. David ja Sophie syntyivät samassa sairaalassa samana päivänä kahden tunnin erolla, ja nyt 26 vuotta myöhemmin he ovat menossa naimisiin.

David ja Sophie tunsivat toisensa pienestä lähtien asuessaan lähekkäin. He kävivät jatkuvasti samaa koulua, mutta ensisuudelmansa he jakoivat toistensa kanssa vasta 16-vuotiaina. He ovat olleet erottamattomat ensisuudelmasta lähtien.

Lukion jälkeen he kävivät saman yliopiston, josta valmistauduttuaan pari lähti yhdessä matkustamaan Intiaan ja Australiaan. He olivat matkalla seitsemän kuukauden ajan, minkä jälkeen he menivät kihloihin Amsterdamissa.

Sophie kommentoi Daily Mail -lehdelle, että heidän elämänsä samankaltaisuuden lisäksi he ovat myös luonteeltaan hyvin samanlaisia. Pari ostaa toisilleen monesti vahingossa juuri samat lahjat ja heidän yhdessäolonsa tuntuu siltä kuin se olisi aina tarkoitettu olevan näin.