Uutuuspalvelu lähettää purkillisen pierua vihamiehillesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset keksivät jatkuvasti mitä omituisempia tapoja ärsyttää ystäviään tai suututtaa vihamiehensä. Sen voi nykyään tehdä anonyymisti jo monella tavalla lähettämällä vihamiehelle esimerkiksi hilepommin, puhelimen täydeltä kuvia vuohista, hevosen ulostetta tai vaikkapa pieniä syötäviä peniskarkkeja.

Nämä tavat eivät ole riittäneet ihmisille, sillä jälleen on keksitty uusi tapa hoitaa tilien tasaus kaverin kanssa. Send a Jart -niminen yritys lähettää puolestasi haluamallesi henkilölle tiiviisti suljetun lasipurkin, jonka sisällä on pieru.

Lasipurkillinen pierua lähetettynä kustantaa vaivaiset 10 dollaria. Send a Jart -yrityksen lupaus on lähettää vihamiehellesi tai jekutettavalle ystävällesi lasinen purkki, jonka sisällä on oikealta pierulta haisevaa kaasua.

Pierun hajun saa suunnitella itse yrityksen verkkosivuilla. Tämän jälkeen voi kirjoittaa lasipurkkiin mukaan henkilökohtaisen viestin ja purkki kuljetetaan osoittamallesi henkilölle parin päivän kuluessa.