StaraTV istutti kyytiläiset Tesla Model S P85D -sähköautoon – meno kuin huvipuistossa!

Autot StaraTV · Stara.fi

Tesla on tällä hetkellä koko maailmassa kohutuin automerkki, joka on näyttänyt autoteollisuuden tulevaisuuden. Merkin kuninkuusmalli on Tesla Model S P85D. Tässä maailman nopeimmin kiihtyvässä neliovisessa autossa on huikeat 700 hevosvoimaa, jotka kiihdyttävät yli paritonnisen Teslan nollasta sataan vain 3,2 sekunnissa. Taakse jää valtaosa niin sanotuista superautoista Lamborghineistä Ferrareihin ja Porscheista Aston Martineihin.

YouTube
YouTube

StaraTV järjesti muutamille Teslasta kiinnostuneille suomalaisille yllätyksen, kun vieraat kutsuttiin tutustumaan Teslan ykkösmalliin. Vieraat kuljetettiin muulta liikenteeltä suljetulle varikkoalueelle, jossa kuljettajalla oli kyytiläisille pieni yllätys. Pienen pysähdyksen jälkeen kaasu painettiin nimittäin kerralla pohjaan, jolloin kaikki 700 hevosvoimaa pääsivät valloilleen yhtä aikaa. Tällaisessa kiihdytyksessä tunnelma oli kuin parhaassakin huvipuistossa G-voimien liimatessa matkustajan tiiviisti selkänojaan.

Tesla-testi toteutettiin yhteistyössä Auto-Outletin kanssa.