Tyttö otti ”ultimate selfien” junan katolla – kuoli saman tien

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Ultimate selfieksi kutsuttu kuva on alkanut näkymään uutisotsikoissa monien traagisten tapausten vuoksi. Ultimate selfien ottajat yrittävät saada itsestään kuvaa jossain vaarallisessa paikassa, kuten rakennusten katoilla, korkeiden tolppien päällä – tai kuten tässä tapauksessa, junan katolla.

18-vuotias romanialainen Anna Ursu oli ystävänsä kanssa rautatieasemalla, ja he olivat päättäneet mennä ottamaan pysähdyksissä olevan junan katolle ultimate selfie -kuvia. Nostaessaan jalkansa junan katolle tyttö oli vahingossa koskenut sähköjohtoon, josta hän sai massiivisen sähköiskun. Sähköiskua seurasi silminnäkijän mukaan liekkejä ja iso räjähdys.

Sähköiskun seurauksena myös tytön 17-vuotias ystävä putosi junan katolta. Hän on edelleen hengissä, mutta Daily Mail -lehden mukaan hänen vammoistaan ei ole tietoa. Anna Ursu kiidätettiin sairaalaan, jonne hän menehtyi nopeasti saamiinsa palovammoihin.