Apina nauttii hoitajansa antamasta hemmottelusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Apinat osaavat tehdä monia asioita samalla tavalla kuin ihmiset. Ne osaavat avata pulloja ja juoda siististi pullon suusta. Apinat voivat vaikka napata turistilta aurinkolasitkin ja osata laittaa ne omaan päähänsä juuri oikealla tavalla.

Teresa Bullock on julkaissut YouTube-kanavallaan videon Angel-nimisestä apinasta, jota hän hoitaa eläinsuojassa. Angel on seurannut hoitajansa meikkausrituaaleja ja haluaa, että myös häntä laitetaan. Bullock laittaa Angelille kevyesti meikkiä, minkä jälkeen se näyttäisi olevan tyytyväinen.

Video on aiheuttanut jonkin verran ristiriitaa, sillä osa kommentoijista on sitä mieltä, että apinan irvistys kertoo enemmän pelosta kuin nauttimisesta. Bullock kuitenkin vakuuttaa, että Angel nauttii laittautumisesta ja vaatii sitä aina hoitajaltaan.