Sports Illustrated -malli Hannah Davis upeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Hannah Davis tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nuoren naisen viimeaikaiseen suosioon on epäilemättä johtanut se, että hän esiintyi tämävuotisen Sports Illustrated -uimapukunumeron rohkeassa kansikuvassa.

OP Swimwear
OP Swimwear

Nyt Hannah Davis on kiinnitetty Op-vaatemerkin uudeksi mainoskasvoksi. Sopimuksen myötä 22-vuotias malli nähdään tuoreissa mainoskuvissa, joissa hän esittelee yhtiön kesäisiä bikiniuutuuksia.

Hannah Davis on aikaisemmin nähty muun muassa Victoria’s Secretin, American Eaglen ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoissa. Mallintöiden ohella tähti on ahkera tenniksen pelaaja, ja hän on ollut myös mukana Caribbean National -tennisjoukkueessa.

OP Swimwear
OP Swimwear
OP Swimwear
OP Swimwear
OP Swimwear
OP Swimwear