Justin Timberlaken huippurooli – esittää surullista limeä tequilamainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkikset ovat viime aikoina lanseeranneet ahkerasti omia alkoholijuomamerkkejään. Taannoin Beckhamit toivat markkinoille oman Haig Club -viskinsä, ja nyt vuorossa on puolestaan poptähti Justin Timberlaken oma tequilamerkki.

Justin Timberlake on lanseerannut Sauza 901 -nimisen tequilan, jota hän myös mainostaa itse tuoreella videolla. Hämmentävällä videolla vihreäksi maskeerattu poptähti näyttelee parhaat päivänsä nähnyttä lime-hedelmää, Rick Sour Vanea. Masentunut Rick on jäänyt työttömäksi, sillä Sauza 901 -tequilaan ei videon mukaan tarvitse lisätä lainkaan limeä.

Justin Timberlakella ei tosielämässä ole tarvetta näyttää hapanta naamaa, sillä hän sai taannoin onnellista perheenlisäystä. Miehen vaimo, näyttelijä Jessica Biel, synnytti Silas Randall Timberlake -nimen saaneen pojan huhtikuussa 2015. Pariskunta on sittemmin esitellyt lastaan maailmalle Instagram-kuvissa.