Nicole Murphy esitteli bikinivartalonsa Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphyn ex-vaimo, Nicole Murphy, tuli aikoinaan tunnetuksi lähinnä julkkismiehensä kautta, ja niillä ansioilla hänet kiinnitettiin taannoin Hollywood Exes -realityohjelman tähdeksi. Nicole poseeraa edelleen aktiivisesti viihdelehdissä. Parhaillaan hän lomailee vakiokohteessaan Miamissa.

Splash
Splash

Eilen Nicole Murphy kuvattiin tällä kertaa uimarantojen sijaan nauttimassa kaikessa rauhassa hotellinsa uima-altaan antimista. Ylleen kaunotar oli pukenut valkoiset bikinit.

Näyttelijä Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3 -elokuvista tutulla näyttelijällä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash