Nälkäisten unelma! Pizzatilaus onnistuu twiittaamalla emojin

Digi Ruoka · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Click’N’Pizza-nimisestä keksinnöstä, jonka luvattiin tekevän pizzan tilaamisesta lähes naurettavan helppoa. Keksinnön avulla lämpimän ruoan kotiin tilaamisen väitettiin nimittäin onnistuvan yhdellä seinässä olevan napin painaluksella.

Amerikkalainen pikaruokaketju Domino’s aikoo puolestaan mahdollistaa pizzan tilaamisen Twitterin kautta. Yhtiön mukaan vakioasiakkaille tilaaminen tulee olemaan uskomattoman yksinkertaista. Heidän ei tarvitse tehdä muuta kuin twiitata ravintolalle pizza-viipaletta esittävä emoji-hymiö, ja pian ruoka on jo ovella.

– Tämä on mukavuuden huipentuma, Domino’s-ketjun toimitusjohtaja Patrick Doyle kuvailee USA Today -lehdelle.

Nykyään jo puolet Domino’s-ravintoloiden tilauksista tehdään internetin kautta, joten uudistus ei tule yllätyksenä ketjun vakioasiakkaille. Twitterin kautta tilaaminen tulee olemaan mahdollista 20. toukokuuta alkaen.