Mielialahäiriöön sairastunut rocktähti: ”Luulin perheeni kuuluvan ISIS-järjestöön”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockyhtye Creed nautti 2000-luvun alkupuolella kovasta suosiosta erityisesti Yhdysvalloissa. Viime syksynä jo hajonneen bändin vokalisti, Scott Stapp, nousi otsikoihin jouduttuaan psykiatriseen hoitoon epävakaan käytöksen myötä. Nyt Stapp on paljastanut kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Parhaillaan hoitoa ongelmaansa saava mies kertoo lehdelle olevansa onnellinen siitä, että hän on edelleen hengissä. Vielä viime syksynä Scott Stapp muun muassa uskoi olevansa CIA-agentti, ja että hänen perheensä kuuluu ISIS-terroristijärjestöön.

– Alkoholin ja huumeiden väärinkäyttö aiheutti minulle psykoosikohtauksen. Näin hallusinaatioita ja ajelin ympäri Yhdysvaltoja kuukausien ajan. Kuvittelin näkeväni autoni konepellillä enkelin, joka seurasi minua, Scott Stapp paljastaa.

– Luulin perheeni kuuluvan ISIS-järjestöön, ja että minulta oli varastettu miljoonia dollareita terrorismin tukemiseen. Se oli kaikki hölynpölyä. Olin aivan sekaisin, rokkari jatkaa.