Heidi Montag kaivettiin naftaliinista – näillä kasvoilla ei juuri ilmeitä näy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Heidi Montag on pysytellyt viime vuosina poissa julkisuuden valokeilasta. Realitytähtenä alunperin tunnetuksi tullut Heidi pilasi aikoinaan vartalonsa ja kasvonsa lukemattomille kauneusleikkauksilla, joihin hän oli menettää myös henkensä. Sen jälkeen hän vetäytyi julkisuudesta, kun ei voinut enää muodostaa kasvoillaan kunnon ilmeitä.

Splash
Splash

Eilen Heidi ja hänen aviomiehensä Spencer Pratt osallistuivat kuitenkin yllättäen Hollywoodin The Avalonissa järjestettyyn realitysarjojen palkintogaalaan.

Heidi Montagille tehtiin aikoinaan samalla kertaa peräti kymmenen eri operaatiota, ja hän oli menehtyä leikkauksessa. Taannoin paljastui, että parin realitysarjan tuottaja oli määrännyt Spencerin jättämään Heidin alttarille ja pakenemaan paikalta. Siihen pari ei kuitenkaan suostunut. Montagin mukaan tuo tilanne oli lopun merkkejä The Hills -sarjassa. Pariskunta nähtiin sittemmin Britannian Big Brother -ohjelmassa, jossa he ajautuivat heti riitoihin muiden talossa asuvien julkkisten kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash