Jennifer Aniston paljasti: ”Vihasin Rachel-roolini hiustyyliä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Aniston on monen naisen esikuva ja tyyli-ikoni. Jumalaisen kaunis näyttelijätär on kantanut monia eri tyylejä vahvalla itsevarmuudella ja toiminut varmasti monen esimerkkinä kampaajalle mentäessä. Nainen kertoi hiustyyleistään Glamour-lehdelle ja paljasti, mikä vanha tyyli saa hänet nyrpistämään nenäänsä.

Aniston kertoi, että hän ei pitänyt Frendit-sarjassa ollessaan Rachel-roolin puolipitkistä hiuksista. Puolipitkää rikottua hiusmallia, joka on kuivattu kauniin tuuheaksi ja sisäänpäin kaarevaksi pyöreän harjan avulla, pidetään naisen nimikkotyylinä. Aniston ei kuitenkaan itse pitänyt kyseisestä hiusmallista, koska se oli hänen mukaansa niin vaikea tehdä.

Jennifer Aniston paljasti, että on täysin kädetön muotoilemaan hiuksiaan kuivaamisen yhteydessä harjan avulla. Rachel-roolista tunnetun tuuhean hiusmallin aikaansaaminen on Anistonin mukaan täysi mahdottomuus hänelle ilman omaa henkilökohtaista kampaajaansa.