Jennifer Nicole Lee kuvattiin treenaamassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun huomattavan ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Splash
Splash

Viime aikoina kovasti paparazzikuvissa viihtynyt Jennifer kuvattiin eilen lenkkeilemässä Miami Beachilla, mutta lenkkivaatteiden sijaan hänellä olikin yllään jotain huomattavasti kevyempää – ja paljastavampaa. Kaunotar nimittäin kirmasi bikineissä.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash