Kissa oppi tavoille – osaa pyytää herkkupalaa tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit osaavat olla todella ovelia halutessaan jotain. Nyt eräs kissan omistaja on kuvannut lemmikistään videon, jossa kissa näyttää miten hän saa herkkuja kirjaimellisesti kuin tilauksesta.

Nainen on julkaissut YouTube-kanavallaan videon Pecan-nimisestä kissastaan, joka on oppinut vaatimaan omistajaltaan makupaloja. Videolla Pecan soittaa asiakaspalvelutiskeiltä tuttua kelloa, jonka kilahtaessa Pecanille pitää antaa raksu. Pecan onkin melkoisen vaativa tapaus ja soittaa kelloa tasaisin väliajoin parin minuutin ajan.

Kun makupalat alkavat loppumaan, nainen sanoo Pecanille herkun olevan viimeinen. Kissa ei ilahdu kuulemastaan ja alkaa huvittavasti soittamaan kelloa vimmatulla tahdilla, mikä johtaa siihen, että kissa saa vielä yhden herkun. Pecan ei tätä menoa tule enää kauaa mahtumaan hienoon kauluspaitaansa.