Kolmevuotias haluaa kouluun – vaatii äitiä todistamaan kouluikäiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kouluun meneminen oli pienenä jännittävää. Ensimmäisen koulupäivän koittamista odotetaan aina innolla, mutta into kuitenkin laantuu melko nopeasti koulun alettua. Ei mene aikaakaan, kun välitunnit ja lomat ovat koulunkäynnin parasta aikaa.

Eräs kolmevuotias Brody-poika on kuitenkin päättäväinen ja haluaa mennä kouluun jo nyt. Hänen vanhemmat sisaruksensa käyvät koulua ja Brody haluaa mennä heidän kanssaan. Poika on pakannut kerhoreppunsa valmiiksi koulua varten, joten enää puuttuu vain äidin todistus opettajalle siitä, että poika on seitsemänvuotias.

Brody on itkuinen ja pyytää äitiään videolla suloisesti kirjoittamaan hänen otsaansa luvun seitsemän, että opettaja ymmärtäisi pojan olevan tarpeeksi vanha kouluun. Äiti kertoo pojalle, että hänen tulisi olla vähintään kuusivuotias, joten kolmet syntymäpäivät ovat vielä jäljellä. Brody on saanut mielestään jo tarpeekseen syntymäpäivistä, joten sekin asia on hoidossa.