Näin tosimies tekee popcornit! Moottoripyörä apuna urakassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jos sinulla on moottoripyörä, mutta mikroaaltouuni ja liesi puuttuvat, omistat jo kaiken tarvittavan popcornien valmistamiseen. Eräs mies näyttää YouTube-videollaan, miten popcornit valmistuvat moottoripyörän pakoputkessa.

Mies ottaa jyvät pois popcornipussista ja kaataa ne moottoripyöränsä pakoputkeen. Seuraavaksi moottoripyörä tarvitseekin enää käynnistää, kaasutella hieman ja popcornit alkavat lentämään ulos pakoputkesta. Seuraava keksintö voisikin olla se, miten popcornit saadaan kiinni ilman, että ne putoavat tielle tai nurmikolle.

Popcornien valmistaminen taitaa loppujen lopuksi olla tällä menetelmällä vain hauskaa ajanvietettä. Asia on tietenkin toinen jos mielii juuri hieman bensankatkuista sivumakua suolaisiin naposteltaviinsa.