Nälkäinen vanhus soitti hätänumeroon – virkailija toimi upeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni vanhus elää yksin siihen pisteeseen saakka, että ei pysty enää huolehtimaan itsestään omassa kodissaan. 81-vuotias syöpää sairastava Clarence Blackmon kuljetettiin rankkojen syöpähoitojen jälkeen kotiin, jolloin vanhus huomasi olevansa pulassa.

ABC11 uutisten mukaan Blackmon oli tuotu kotiinsa, jossa oli ollut tyhjä jääkaappi. Nälän tullen mies oli tajunnut, että hän ei saa ruokaa mistään eikä kukaan ole auttamassa häntä. Vanhus päätti soittaa hätäkeskukseen ja kertoi tilanteestaan. Blackmonin onneksi hätäkeskuksesta vastasi nainen, joka oli nähnyt nälkää ja tiesi miltä se tuntui. Hän pyysi esimieheltään luvan auttaa vanhusta ja lähti hänen luokseen kotikäynnille.

Hätäkeskuksesta vastannut Marilyn Hinson lähti kahden poliisin saattamana tekemään Blackmonille ruokaostoksia, jotka he kuljettivat miehen kotiin henkilökohtaisesti. Hinson teki Blackmonin asunnossa ollessaan hänelle vielä pari voileipää, joita sairas mies kutsui oikeaksi ihmeeksi. Mies tulee myöhemmin saamaan oman hoitajan, joka tulee auttamaan häntä kahdesti viikossa.