Näin Venäjällä…. Ninjapoliisin potku lopetti takaa-ajon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autojen kojelautakamerat tallentavat toisinaan rajuja liikenteessä tapahtuvia välikohtauksia, ja osa näistä videoista löytää tiensä Youtubeen. Erityisen yleisessä käytössä kojelautakamerat ovat Venäjällä ja muissa Itä-Euroopan maissa, joissa liikennekulttuuri on paikoitellen todella hektistä.

Nyt Youtubessa on levinnyt video Samaran kaupungissa tapahtuneesta takaa-ajosta. Poliisit jahtaavat Volkswagenia läpi kaupungin katujen, ja onnistuvat lopulta saamaan auton saarroksiin.

Videon lopussa yksi poliiseista rikkoo takaa-ajetun auton ikkunan potkaisemalla tätä kuin paraskin Hollywood-toimintatähti. Ninemsn-uutistoimiston mukaan Volkswagenin kuski oli poliisin vanha tuttu. Kenenkään ei raportoitu loukkaantuneen rajun välikohtauksen aikana.