Kaksivuotias poika supertähden kaksoisolento – valtava somesuosio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äskettäin pienen poikansa tyylikkäästi pukenut äiti huomasi kaksivuotiaansa näyttävän yllättävän paljon samalta One Direction -poikabändin jäsenen Harry Stylesin kanssa. Äiti päätti ottaa yhdennäköisyydestä kaiken ilon irti ja alkoi pukemaan lapsensa samanlaisiin vaatteisiin.

Kaksivuotias Michael Rangamiz on kuin Harry Stylesin ilmetty miniversio. Äiti on pukenut ja stailannut poikansa näyttämään Harrylta ja ottanut hänestä asukuvia. Pikkuisella tyyliniekalla on oma Instagram-tili, joka on sulattanut jo monien sydämen suloisilla kuvillaan.

Michael on puoliksi venäläinen ja puoliksi iranialainen, mutta yhdennäköisyys Harry Stylesin kanssa stailauksen jälkeen on ilmiselvä. Michael-pojan Instagram-tilillä on jo lähes 48.000 seuraajaa, jotka janoavat pojan uusia tyylikkäitä asukuvia.