Kaunotar huijasi miehiä – jalkovälin yllätys oli liikaa monelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miespuoliset ohikulkijat joutuivat jälleen kauniin naisen juksaamiksi kadulla. Naisen kumartuessa miehet näkivät hänen jalkojensa välissä olevan jotain odottamatonta, mikä sai heidät perääntymään todella nopeasti paikalta.

Cody Roederin kuvaamassa kohua aiheuttaneessa pilassa kaunis ja hyvävartaloinen nainen kysyi ohikulkevilta miehiltä tietä Hollywood-kyltin luo. Naisella oli käsissään esitteitä, jotka hän pudotti vahingossa maahan. Kun nainen kumartui nostamaan esitteitä, miehet näkivät naisen mekon alla roikkuvat kivespussit. Miehet säikähtivät ja häipyivät ihmeissään tilanteesta pois.

Joku näyttäisi tekevän tällä hetkellä hyvää tiliä todella realistisilta näyttävien tekokiveksien saralla, sillä niitä näytetään käytettävän yhä useammin uusissa piloissa. Verkossa nopeasti levinnyt pila on naurattanut monia, mutta samaan aikaan suututtanut joitain seksuaalisten vähemmistöjen edustajia, joiden mukaan se halventaa vähemmistöjä ja transsukupuolisia ihmisiä.