Tamperelaisnaista nettikiusataan lehtitilauksilla: ”Kuka tätä tekee?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset keksivät erilaisia tapoja kiusata toisiaan, ja nykyään nettikiusaaminen on valitettavan yleistä. Tamperelainen Jenna Kuivamäki on saanut elämäänsä tahtomattaan melko omalaatuisen käytännönpilailijan, joka tekee naisen puolesta erikoisia lehtitilauksia.

Ensimmäinen tilanne Kuivamäelle tapahtui toukokuun alussa, kun hän huomasi vanhaan osoitteeseensa tulleen kolme Kauppalehteä, Kauppalehti Optio -lehden sekä 179 euron laskun Kauppalehden VIP-kestotilauksesta. Nainen osasi ottaa tapauksen huumorilla, mutta ihmetteli, kuka mahtaa olla henkilö näiden tilausten takana. Kuivamäki sai onneksi pahoittelujen kera peruttua asiakaspalvelun kautta lehdet.

Parin päivän kuluttua Kuivamäen postiluukusta tipahti Etelä-Suomen Sanomien kestotilauksen lasku, joka oli jo 310 euroa. Lehtien tilaaminen toisen tiedoilla näyttää olevan Suomessa todella helppoa, ja uusimpana käänteenä Kuivamäki sai jälleen 15. toukokuuta tilausvahvistuksen, jonka mukaan hän olisi tilannut Vauva-lehden kestotilauksena vuodelle 2015.

– IHAN OIKEASTI NYT! En ole tilannut Etelä-Suomen Sanomien kestotilausta!! Niinkuin en kauppalehdenkään…kuka tätä tekee? Kuivamäki kirjoitti Facebookissa.

Jenna Kuivamäki uskoo jonkun kiusaavan häntä tahallaan näillä lehtitilauksilla. Mitään peruuttamatonta haittaa ei ole tapahtunut, mutta Kuivamäki on saanut olla parin viikon aikana jo muutamaan otteeseen eri lehtien asiakaspalveluihin yhteydessä peruessaan lehtiä.

Jouduin tänään todella hämmentävään tilanteeseen kun postiluukusta tipahti mun vanhaan osoitteeseen tulleet postit….

Posted by Jenna Kuivamäki on Monday, May 4, 2015

IHAN OIKEASTI NYT! En ole tilannut Etelä-Suomen Sanomien kestotilausta!! Niinkuin en kauppalehdenkään…kuka tätä tekee?

Posted by Jenna Kuivamäki on Wednesday, May 6, 2015

Ei voi olla totta!

Posted by Jenna Kuivamäki on Friday, May 15, 2015