Tenniskaunottaresta tuli bikinimalli – haave toteutui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalainen tennistähti Caroline Wozniacki tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös ulkonäöstään. Hänet on esimerkiksi rankattu Bleacher Report -lehdessä kymmenen seksikkäimmän naispuolisen tennistähden joukkoon ja nähty näyttävissä bikinikuvissa.

#tbt @si_swimsuit #standingtall what isn't shown in this picture, are my lack of balancing skills

Kuva, jonka Caroline Wozniacki (@carowozniacki) julkaisi

Thinking my way back to Captiva Island. @si_swimsuit #behindthescenes #nofilter

Kuva, jonka Caroline Wozniacki (@carowozniacki) julkaisi

Caroline Wozniacki nähtiin taannoin myös Sports Illustrated -lehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuilla. Tennistähti poseerasi lehdessä valkoisissa bikineissä, ja jakoi kuvista tietenkin otteita Instagram ja Twitter-tileillään. Caroline kertoi sittemmin USA Today -lehdelle, että Sports Illustratedin uimapukunumeroon pääseminen on ollut hänen haaveenaan jo pitkän aikaa.

22-vuotiaan Caroline Wozniackin puolalaissyntyiset vanhemmat ovat molemmat ammattiurheilijoita, ja isä toimii edelleen hänen valmentajanaan. Tennistähti seurusteli taannoin irlantilaisen golf-pelaajan Rory Mclloryn kanssa, kunnes suhde päättyi skandaalimaisissa merkeissä. Caroline Wozniacki on toiminut esimerkiksi Adidas-vaatemerkin mainoskasvona.

I can't believe the @si_swimsuit is out today!! Have been keeping this a secret for so long! LOVE the pics!

Kuva, jonka Caroline Wozniacki (@carowozniacki) julkaisi