Cheryl Cole edusti julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulajatar Cheryl Cole kuului aikoinaan kotimaassaan suureen suosioon nousseeseen Girls Aloud -tyttöbändiin. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu kaunotar oli pitkään yksi seuratuimmista julkkiskaunottarista, ja nykyisin hän tuomaroi X Factor -ohjelmaa.

Splash
Splash

Eilen Cheryl Cole poseerasi pitkästä aikaa julkkisjuhlien punaisella matolla, kun hän osallistui Cannesin maineikkailla elokuvajuhlilla Irrational Man -elokuvan ensi-iltaan. Cole osoitti olevansa edelleen huippunäyttävä kaunotar.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on nykyisin viralliselta nimeltään Cheryl Fernandez-Versini. Hän ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004, ja pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Heinäkuussa 2014 Cheryl avioitui Jean-Bernard Fernandez-Versinin kanssa vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash