Nettimeemi teki tehtävänsä – Ryan Gosling söi viimein aamiaismuronsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ovat jossain vaiheessa törmänneet Ryan Gosling Won’t Eat His Cereal -nimellä tunnettuun internet-meemiin. Siinä Ryan Goslingin elokuvien kohtauksia oli muokattu näyttämään siltä, että näyttelijä kieltäytyisi syömästä hänelle tarjottuja aamiaismuroja.

Vine-videoiden muodossa levinnyt meemi saavutti huikean suosion internetissä. Lopulta myös Ryan Gosling itse kommentoi asiaa Twitterissä, kertoen todellisuudessa rakastavansa aamiaismuroja. Meemin luonut Ryan McHenry vastasi viestiin, pyydellen näyttelijältä anteeksi.

Sunnuntaina sosiaalisessa mediassa levisi suru-uutinen, sillä Ryan McHenry menehtyi luusyöpään vasta 27-vuotiaana. Nyt Ryan Gosling on osoittanut kunniaa meemin luojalle hauskalla ja koskettavalla tavalla. Näyttelijä julkaisi omalla Vine-tilillään videon, jossa hän viimeinkin syö aamiaismuronsa. McHenryn ystävät ovat myös kunnioittaneet ystävänsä muistoa keräämällä JustGiving-sivustolla rahaa luusyövän vastaiseen työhön.