Brittikaunotar salakuvissa ökyhotellin altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Sienna Miller rakastui vuonna 2004 vastanäyttelijäänsä Jude Law’iin Alfie-elokuvan kuvauksissa ja nousi samalla julkkiskaunottareksi. Unelmapari erosi vuosia kestäneen on-off -suhteen jälkeen. Sittemmin Sienna perusti perheen näyttelijä Tom Sturridgen kanssa.

Splash
Splash

Miller on viettänyt useita vuosia hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt rantavesillä päivystänyt paparazzi on ikuistanut hänen salakuviin maineikkaan Hotel Du Cap Eden Roc -luksushotellin uima-altaalta.

Sienna Miller on englantilainen näyttelijä ja malli, joka on ollut mukana muiden muassa elokuvissa Layer Cake, Alfie ja Factory Girl. Pari vuotta sitten hän näytteli elokuvassa G.I Joe The Rise of Cobra. Nainen on toiminut myös muotisuunnittelijana. Miller seurusteli vuonna 2004 – 2006 Jude Lawn kanssa. Vuonna 2007 hänen kerrottiin olevan parisuhteessa itseään 14 vuotta vanhemman Rhys Ifansin kanssa. Viime vuosina Miller on viettänyt hiljaiseloa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash