Cristiano Ronaldo sulattaa sydämet – treenaa poikansa kanssa videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David Beckham on sulattanut monien sydämet viettämällä paljon aikaa lastensa kanssa ja näyttäessään, että hän on hyvä ja rakastava isä. Nyt toinenkin jalkapalloilijakomistus on alkanut saamaan naisilta hyvien pelitaitojensa lisäksi bonuspisteitä poikansa avulla.

AM Highlights on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa Cristiano Ronaldo treenaa ulkona poikansa kanssa. Ronaldo tekee vatsalihasrutistuksia ja pojan pitäisi pitää hänen jaloistaan kiinni, mutta sen sijaan poika intoutuukin kiipeämään isänsä päälle kikatellen kesken treenin.

Ronaldo kaataa poikansa maahan ja sanoo, että nyt on hänen vuoronsa. Poika tekee Ronaldon kannustamana kymmenen istumaannousua, minkä jälkeen isä palkitsee pojan useilla kehuilla ja nappaa tämän päälleen syleilyyn.