Lamborghini syttyi tuleen – lohduton romukasa jäi jäljelle

Autot · Annika Kela

Dubaissa Al Qasr -hotellin edusta oli peittynyt sankasta savusta luksusauton sytyttyä palamaan tien vieressä. Autonkuljettaja oli hypännyt ulos autosta ja saanut käsiinsä vaahtosammuttimen, jolla hän yritti epätoivoisesti saada liekkejä sammumaan.

Kuljettajan yrityksistä huolimatta savupilvi näytti vain kasvavan. Sivusta seuranneet eivät voineet muuta kuin kauhistella 345.000 euron arvoisen Lamborghinin hidasta tuhoutumista. Kun palokunta saapui paikalle, ei mitään ollut enää tehtävissä.

Netissä julkaistussa videossa on esitelty lopputulosta palokunnan sammutustoimien jälkeen. Upeasta luksusautosta oli jäljellä kasa mustaa ja tuhkaista metallia. On sanomattakin selvää, että etenkin autofanaatikoille video on sydäntä riipaisevaa katsottavaa.