Yöelämään uusi suomalaissovellus Mingle: ”Uusi sosiaalinen ulottuvuus”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Mingle on iOS ja Android -alustoille kehitetty uusi suomalainen palvelu ja viihdesovellus, jonka avulla voi nähdä, missä ravintolassa, yökerhossa, baarissa, kahvilassa tai tapahtumassa ystävät kulloinkin ovat. Sovellus lanseerataan ensi torstaina näyttävästi Helsingissä.

Sovelluksen avulla on esimerkiksi mahdollista chattailla muiden samassa ravintolassa olevien asiakkaiden kanssa tai lähettää viestejä sovellusta käyttävien henkilöiden välillä. Minglessä voi lunastaa lippuja, etuja ja tuotteita reaaliajassa tai ostaa vaikkapa VIP-edun tai jononohituksen. Liput voidaan helposti ostaa ja käyttää suoraan Minglessä. Itse sovellus on käyttäjälle maksuton.

– Mingle on yöelämän uusi sosiaalinen ulottuvuus, joka kokoaa yhteen niin messengerin, seuranhakupalvelun, lipunmyynnin kuin paikannuksenkin. Jotta paketti palvelisi käyttäjää monipuolisesti, voi sen kautta lunastaa myös ravintoloiden tarjoamia monipuolisia etuja, sanoo pääsuunnittelija Janne Huhtala.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut tiivis yhteistyö sekä kotimaisten että kansainvälisten ravintola-alan toimijoiden kanssa, sillä tarkoituksena on luoda kattavin ja palvelevin yöelämän viihdesovellus maailmassa. Monien ominaisuuksien lisäksi Minglen avulla voi tilata DJ:ltä biisejä ja asiakas saa kuittauksen, onko toive toteutettavissa. Minglen deitissä voi peukuttaa valittuja henkilöitä, ja kun kaksi käyttäjää tykkää toisistaan, viestikontakti voidaan lisätä Minglen messengeriin. Kontaktin voi aina itse poistaa.

Käyttäjät voivat ehdottaa palveluun ravintoloita. Kullekin ravintolalle avautuu palvelussa oma profiili, jossa näkyvät perustietojen lisäksi sisään kirjautuneet henkilöt ja heille avautuu mahdollisuus chattailla keskenään. Ravintolat voivat tilata Premium-paketin, jolloin heillä voi olla asiakkailleen tarjolla myös erikoispalvelut, kuten lipunvälitys ja etu- sekä tuotetarjoukset. Minglen käyttäminen niin ravintolana kuin asiakkaana on erittäin helppoa.

– Projekti on ollut kokonaisuudessaan todella mielenkiintoinen ja monella tapaa opettava kokemus, jonka aikana ollaan käyty läpi koko ravintola- ja yöelämäkenttää mahdollisimman monesta kulmasta, Huhtala jatkaa.

– Lukuisia ideoita palveluiden suhteen on sparrattu ammattilaisten kanssa. Osa on todettu toimiviksi ja osa jätetty vielä odottamaan mahdollista käyttöä seuraavissa sovellusversioissa. Koko projektitiimimme uskoo vahvasti, että suomalaiset käyttäjät ottavat Minglen omakseen ja hyödyntävät laajaa palvelutarjontaa, joka laajenee tulevaisuudessa entisestään.

Minglen lanseerausbileet ovat Helsingin The Circuksessa torstaina 21. toukokuuta. Tilaisuudessa esiintyy JVG. Keikka on maksuton ja mukaan mahtuu 1.300 ensimmäistä Minglen kautta lipun lunastanutta.