Morsiamen karmaiseva moka – hyppäsi hääpuvussa mereen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ei ole ennenkuulumatonta, että hääjuhlissa sattuu ja tapahtuu suunnittelemattomia käänteitä. Eräissä hääjuhlissa hauska yllätystemppu oli kuitenkin päätyä karmaisevalla tavalla. Häärientojen huumassa morsian oli nimittäin suostunut muiden yllyttämänä hyppäämään veteen häämekkonsa kanssa.

Tempusta kuvattu video osoittaa, että sulhanen ja osa häävieraista uiskenteli iloisesti vedessä odottaen morsiamen liittymistä heidän seuraansa. Kun tuore vaimo viimein hyppäsi veteen, tajusivat vieraat, että stuntti ei mennyt suunnitelmien mukaisesti.

Morsian upposi veteen pitkän laahuksensa kanssa, eikä hän kyennyt nousemaan pintaan. Laahuksesta muodostui vedessä pussi neitokaisen ympärille, eikä hän kyennyt uimaan sen seassa tai pyrkimään pintaan. Onneksi häävieraat olivat skarppina ja hyppäsivät veteen auttamaan morsianta. Tällä kertaa tarinalla oli onnellinen päätös, sillä lopulta morsiamen laahus saatiin pois tieltä. Tätä temppua häävieraat todennäköisesti muistelevat vain kauhulla.