Nuorukainen rakensi 30 000 LEGO-palikasta Titanicin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori mies oli päättänyt ryhtyä kunnianhimoiseen projektiin, jonka lopputuloksena syntyisi LEGO-palikoista rakennettu Titanic-laiva. Nuorukainen on kuvannut hurjasta rakennusurakastaan timelapse-videon, joka on äskettäin julkaistu netissä.

Nuoren miehen valtava urakka kiteytettiin videolla alle kahteen minuuttiin. Yksi projektin onnistumisen edellytyksistä oli täsmällinen suunnittelu. Kuten video osoittaa, nuorukaisen ei tarvinnut istahtaa miettimään mikä pala kuului mihinkin, vaan kaikki oli suunniteltu tarkkaan.

Urakan lopputuloksena syntynyt Titanic-pienoismalli on kerrassaan upea. Videon perusteella urakkaan upposi jopa 30.000 LEGO-palikkaa. Jopa pienimmät yksityiskohdat on otettu huomioon laivaa rakennettaessa. LEGO-Titanic on niin hämmästyttävä, että se kuuluisi näytille Legolandiin.