Ravintola tarjoili ihmisen lihaa Nigeriassa – takahuoneesta järkyttävä löytö

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nigerian Anambrassa erään hotellin ravintola on suljettu, koska se jäi kiinni tarjottuaan ravintolan asiakkaille ihmisen lihaa. Metro lehti kertoo Swahilin BBC News -toimituksen uutisoineen, että poliisit olivat menneet tarkastamaan ravintolan sen jälkeen, kun hotellin asukkaat kertoivat ravintolan huhujen mukaan tarjoilevan ihmisen lihaa.

Poliisit olivat menneet tarkastamaan hotellin ravintolan tilat ja he olivat tehneet karmeat löydöt ravintolan takahuoneesta. Keittiössä oli ollut ihmisen vartalon osia, jotka vuotivat yhä tuoreeltaan verta. Poliisit löysivät myös aseita ja useita matkapuhelimia.

Eräs pappi kertoi juuri illallistaneensa kyseisessä ravintolassa, josta sai yllättävän suuren laskun. Laskun suuruus kerrottiin johtuneen lihasta, jota papille tarjottiin, mutta papin mukaan lihan alkuperää ei tällöin kerrottu. Poliisit ovat tällä hetkellä pidättäneet kymmenen ihmistä, jotka liittyvät ravintolan rikoksiin.